ascentie symptomen
 

Ascentie symptomen op lichamelijk gebied

nieuwe site: free-spiritualguidance.nl

 

Ieder mens is uniek en zal dit proces op zijn eigen manier ervaren, toch vond ik het belangrijk om hier uit te leggen wat ik zelf voelde tijdens dit proces.

 

Onze zeven hoofd chakra’s zijn niet de enige energie wielen die we hebben, er zijn meerdere die nog niet in werking waren en door het hoge energie niveau worden geactiveerd dit kan vervelende gevoelens opleveren.

Wanneer je niet weet waar het vandaan komt ontstaat er angst, mijn gids zegt altijd angst ontstaat uit onwetendheid en is een zeer lage stroperige energie, terwijl we juist die lichte hogere energie tot ons nemen, schept dit veel verwarring.

De opening van het hartchakra gaf mij veel hartkloppingen druk op de borst en onrust, het heeft af en aan maanden geduurd.

Vlak daarnaast bevind zich de thymusklier die ons afweer regelt hij is klein van formaat maar door de hogere energie begint hij in omvang groter te worden, dit voelt alsof de holte achter je borstbeen naar buiten word gedrukt, wanneer je die twee tegelijk voelt kan deze benauwdheid opleveren van korte duur.

Naar mate de tijd verstreek kreeg ik een vervelende druk onderaan mijn borstbeen waarbij ik steeds het gevoel had dat mijn maag in opstand was, met de nodige spijsverteringsklachten.

Dit ontstaat door het openen van het diafragmachakra, het kan ook het gevoel geven niet goed te kunnen door ademen.

Een tijdje later kwam er weer iets bij de linkerkant onder mijn ribbenkast, deed pijn dat leek op krampen die je krijgt bijvoorbeeld bij het hardlopen waarbij je milt opspeelt.

Soms ging zich dit ook uitzetten naar de buikholte toe en als ik in de spiegel keek leek het wel of ik een Boeddha buik ging ontwikkelen, ook dit verschijnsel gaat af en aan.

Later begreep ik dat dit te maken heeft met het volledig openen van je miltchakra, ja aldoende leert men.

Wanneer beide chakra punten het diafragma en het mild chakra drukdoende waren kreeg ik last van oprispingen, misselijkheid en vreselijk veel boeren.

Wanneer dit begint ontstaat er een soort ontlading, erg vervelend als je net in gesprek bent met iemand.

Daarna kwam het hoofd aan de beurt, zware druk in de bijholtes, niesen wel tien keer achter elkaar wat ook weer aanvoelt als een ontlading, griepverschijnselen vermoeidheid, duizelingen vooral als ik in bed ging liggen, piepende geluiden horen.

Mijn gehoor is sterk veranderd zo sterk dat ik in rust de energie deeltjes tegen elkaar hoor botsen vooral in de nacht als het erg stil is.

Zware druk tussen de ogen voelen zo zwaar dat ik de bovenkant van mijn neusbeentje kon horen kraken.

Dit heeft te maken met het volledig openen van het voorhoofd chakra of wel je derde oog, nu maakte ik daar altijd al gebruik van maar sinds die tijd kan ik nog meer zien tijdens mijn helderziende waarnemingen.

Daarna druk bovenop mijn hoofd het leek wel of ik een te strakke hoed op mijn hoofd had, dit verdween en maakte plaats voor een gevoel van een nest mieren die rondjes renden op mijn kruin.

Dit is de opening die ontstaat zestig cm boven ons kruinchakra in ons aura veld en in staat stelt om voldoende energie van de hoge trilling op te kunnen nemen.

Tegelijkertijd gaat de hypofyse en de epifyse samen werken, dit beheert het volledige endocriene systeem de hormonen.

 

Dit is nog niet alles omdat ik merkte ’ s nachts veel op te nemen van deze hoge trilling.

Ik was na het opstaan uren bezig om mijzelf in balans te krijgen, regelmatig voelde ik concentratie verlies moeite om me staande te houden alsof ik dronken was een soort van zweverig door de dag heen komen.

Maar nu begrijp ik waardoor dit is voor gekomen wanneer het lichaam en de geest in rust is kan er veel energie op genomen worden want er is geen ego dat dit tegen kan werken en angst tot me toelaat.

Tot dat je wakker word en jezelf moet handhaven in een materiële wereld die veel lager in energie niveau is dan dat je de hele nacht hebt opgenomen.

Wat me wel opgevallen is dat je spiritueel begeleiders in de gaten houden dat er niet teveel in een keer opgenomen word.

Dit merkte ik omdat ik vaker midden in de nacht plots wakker werd en dacht dat het al bijna ochtend was.

Regelmatig voelde ik me zo op geladen, dat apparaten spontaan aan gingen en uitgingen of de stoppen sloegen door, allemaal ontlading van mijn lichaam zelfs lichten sprongen vanzelf aan.

Naderhand ontstonden er veel nekklachten dagen lang dat langzaam naar boven trok, mijn dromen werden erg helder en zeer begrijpend als ik net wakker was, in de ochtend was alles weer wazig.

Terwijl dit zo door ging kreeg ik meer uittredingen, dit is geweldig veel dingen gezien waarvan vele mensen denken, ja dat zal wel.

 

De nekklachten nemen af wanneer het droomchakra geopend is.

Dat de dromen in onze wereld nog niet van belang zijn om zuiver te begrijpen, komt omdat dit lessen zijn uit de vijfde dimensie en straks in ons bewustzijn komen als we in de vijfde dimensie zijn aan gekomen.

De laatste tijd is het toenemen van de energie goed te voelen de soms extreme golven van warmte die van top tot teen gaat die ik al jaren heb ervaren zijn nog heftiger geworden en ook dagen lang koude rillingen ervaren. Ik weet nu het hoort erbij dus laat ik het maar over me heen komen.

Als reactie krijg je van veel mensen die nog niet in die fase zitten, o dat zal de overgang wel zijn, dat is het ook, maar niet in die zin dat ze bedoelen het is de menopauze.

Er zijn ook mannen en veel jongeren die deze symptomen ervaren.

Wat ook wel lastig is, het wazig zien, het ene oog kan het andere niet volgen.

Ik werd vergeet achtig, de tijd verstreek sneller dan normaal waarbij ik regelmatig afwezig was, dit heeft te maken met het opnieuw afstemmen van de hersenhelften.

We hebben de rechterkant eigenlijk altijd verwaarloosd, daar zit onze intuïtie, het contact met het een zijn met alles dat er is.

vervolg ascentie symptomen en Zonne vlammen

home